miércoles, 7 de marzo de 2007

Un dia de normalitat !!!

Ep, ja tornem a ser-hi. Els nens ja dormen. El temps passa molt rapid aqui. Avui ha tocat visita a un temple...Be, de fet no pertany a cap religio. Senzillament es la mansio d'un prohom de la ciutat de fa 1500 anys. Un jutge, governador.... Ja veureu la foto, una cara de mala ll.... Fins i tot va amonestar a l'emperador de la Xina i li va clavar quatre nates per haver-se portat malament (i va conservar el cap). Es veu que era molt temut. La questio es que tenia una casa descomunal i la tira de servents. Ara se'l recorda i venera. Els que no tenen la cara de mala llet son el Jordi i la Marina. Ja veureu, ja. Avui el dia mes traquil sense paperassa. Pero encara tenim son endarrerida i cansament. La Marina va progressant, pero el retard que porta a sobre es important. Tot i que te 16 mesos a efectes practics deu estar en els 12 mesos. Es nota molt, pero se la veu de molt bona pasta. Tots els del grup estem mes o menys igual. Ja veureu que camina, pero li costa molt encara, igual que aguantar-se asseguda. Hi ha molta feina a fer. Ja en parlarem, ja. Aquest tema dona per molt. Ens estem removent molt per dins i les emocions surten cada dos per tres. Avui hem anat a comprar robeta per la Marina i quasi la perdem. Han comencat a sortir dependentes de tot arreu i se l'han anat passant d'una a altra fins que l'hem pogut salvar. Es que son.... Dema anem a veure un os panda. El Jordi esta engrescat tot i que no enten aixo dels dos colors. Apa, us deixo amb les fotos del dia... Que les gaudiu (recordeu que el de cara de mala llet es el jutge, no jo).














































4 comentarios:

Unknown dijo...

Quina gràcia. Que maca!!! Y el jordi sembla el tintin a la xina. hehehe. Ja he agregat aquesta página als meus favorits. Fins aviat tiets i cosinets.

Anónimo dijo...

Si que és guapa sa meva neboda!
No se si us han explicat que sa mamà ha tingut problemes per veure el blog. Na Margarita Cardell no se n'ha sortit i ho veuen a s'ordinador d'en Toni, es cunyat de na Gloria. En Sebastià tampoc ho aconsegueix! És ben estrany.
Moltes besades a tots i totes!!

Pau

Unknown dijo...

Ei, moltes felicitats a tots quatre! Quina passada de fillets que teniu, eh...
Vagi bé! Per aquí seguim amb la feina...
Núria

Anónimo dijo...

per fi veim el blog i a la nostra neboda,que guapa que es.estam molt contents de veure com vos va, enhorabona, una abracada i anims. sebas i magda