jueves, 15 de marzo de 2007

Abans de partir


Be, ja estem al final d'aquesta part del viatge. Ens queda el retorn i. . . la resta de la vida per acabar el viatge. Dema si tot va be ja volarem cap a casa. La veritat es que ens quedariem uns dies mes, pero tambe tenim ganes de menjar... com a casa i dormir al nostre llit i ... Aquests dies hem fet visites molt interessants. Caus de cul a la ciutat prohibida. I mes si intentes imaginar com vivien aquella gent (els que manaven i els manats). Tambe hem vist el palau d'estiu que be, aixo de palau es queda curt perque es com un poble, amb llac i muntanya artificial, el temple del cel... I els mercadillos de la imitacio que li diuen (on res es el que sembla i t'enreden com a... xinos). Hem viatjat en aquets taxis-bicicleta, ens hem ficat en una casa de barriada i hem menjat als restaurantillos xinesos de veritat. Tiannanmen precisament no l'hem pogut veure encara perque hi ha un congres del PC de Xina i esta tallada (poli i exercit per tot arreu). La nostra pastoreta va fent progressos. Li agrada molt caminar, riu, juga i emet sons (no es un tamagotxi, no). Aixo no seria novetat si no es perque fa una setmana no ho feia. La veritat es que estem contents de la seva /nostra evolucio. El Jordi cansat, molt cansat. I amb breus atacs de gelosia directament proporcionals als atacs d'amor que li agafen despres. O sia, estem entretinguts tot el dia. Des que ens llevem fins que a l'ultim dels pastorets se li acaben les piles, es a dir, al Jordi, que esta d'un juerguista... I nosaltres doncs acostumats ja i tirant com podem. S'accepten voluntaris per a cuidar els nens mentre fem cura de balneari. Doncs apa. La propera tal vegada ja sera la darrera i des de casa. Gracies per haver-nos seguit i fins aviat en que ja ens podrem tirar les orelles i totes aquestes coses. (Recordeu aixo dels voluntaris...). Us deixo amb unes poquetes fotos i prepareu-vos que en tenim moltes.
























3 comentarios:

Anónimo dijo...

que be que ja estau de tornada.ha estat molt polit seguir-vos i acompanyar-vos durant aquests dies. tengueum per segur que jo i la meva familia ens hem recordat de vosaltres cada dia. na merceesta un poc preocupadaja que pensa que haura d'apendre a xerrar en xines, pero poc a poc ho va entenent.una besada molt forta a tots i fins aviat. m'apunt a fer de canguro. familia juaneda- vilardell

Anónimo dijo...

Ha estat un plaer seguir la vostra experiència. Ja estimem la Marina com si fos de sempre.
Ja podeu venir a La Rioja a descansar. Niñeros no faltan.
Esperem poder veure aviat totes les fotos, i el més important, a vosaltres. Una abracada molt forta,
Angelina i Santos

Anónimo dijo...

TOT I QUE SIGUI EN VISIÓ RETROSPECTIVA I SABENT QUE JA SOU AQUÍ I QUE TOT HA 'ACABAT' BÉ, EMOCIONA SEGUIR TOT EL PROCÉS.
QUINA NENA TAN BONICA I TAN EIXERIDA! HO HA DE SER PER FORÇA QUAN FA TANTS AVENÇOS I TAN RÀPIDS.
ENHORABONA AL JORDI QUE ESTÀ PROGRESSANT EN L'OFICI DE GERMÀ GRAN.
I ENHORABONA A TOTS QUATRE PER TENIR-VOS ELS UNS ALS ALTRES!
IA