domingo, 11 de marzo de 2007

Avencos


Bon dia. Tenim dies endarrerits de noticies pero es que amb els viatges de Hefei a Beijing i visitetes que ens han muntat aqui hem estat super enfeinats i, tot s'ha de dir, molt i molt cansants. El cansament va sortint poc a poc i en les ocasions menys esperades. Els qui mes ho pateixen son el Jordi i l'Aichen. Cal reconeixer una vegada mes que el Jordi es tot un campio i s'esta portant increiblement com un nen de mes edat. I l'Aichen fa progressos de gegant. Ahir sense mes ens la vam trobar....gatejant!!!!! Tota sola, sense que li fessim res especial. Es meravellos com va aprenent i recuperant el temps perdut. A veure si quan arribem a Sant Cugat ja la tenim mig enllestida. Doncs per aqui fent turisme mentre ens preparen la resta de paperassa. Sort que moltes coses ens les porten a l'hotel, les omplim alli i la guia se les emporta per fer els tramits. Hem vist el zoo de Beijing, una fabrica de Jade (del govern) i els voltants de l'hotel i la Gran Muralla, es clar que si. La veritat es que aqui tot es immensament gran. Totes les descripcions es queden petites. El centre de Beijing es majestios. Edificis gegants... Amb dir-vos que l'avinguda principal fa 20 kms. No, no m'he equivocat. I sobre tot molta gent i vida al carrer. Hi ha un mon que de moment no ens han ensenyat fora dels grans monuments i edificis, una vida amagada... A veure si la descobrim en el poquet que ens queda. I es que tenim moltes ganes de tornar ja. Be us deixo amb unes quantes fotos. Tot el que tenim de cansats ho tenim de contents. Siau.



























5 comentarios:

Anónimo dijo...

QUÈ GUAPA QUE ÉS!!!!!! Ja me l'estim molt!!!!!!!!!! No puc parar de mirar-la.
La tieta Magdalena

Anónimo dijo...

De veritat que és maca!No ens estranya que esteu cansats. Però val la pena l´esforc.

Anónimo dijo...

Hola família !!!!

Quina alegria veure-us, per fi, a tots quatre junts !!!!

Ens emociona veure el vostre blog !!!!!. Ens porta records tant i tant intensos del nostre periple en busca de l'Ester ...!!!!

Per cert, la Marina Al Chen es una nineta. És preciosa !!!!
Ja veureu com us anirà sorprenent dia a dia amb els seus progressos...
A més a més, segur que en Jordi ajuda molt i molt (... ara és el germà gran !!!!).

Aprofiteu a tope aquets moments, ... que després es troben a faltar !!!!

MOLTES FELICITATS FAMÍLIA !!!!!

Rebeu una forta abraçada, ... i un petonet molt i molt gran de l'Ester

Família Poveda-Gómez

Anónimo dijo...

m'emocion cada vegada que vos veig amb els vostres fills.ja queda poc i prest ens veurem.molts de besos i ànims. el teu germà sebastià.

la marzo dijo...

Bona nit, bon dia, bona tarda a tots 4, perquè ara ja sou 4!!!
La intensitat i la força dels moments que esteu vivint és extraordinària.
Els lligams que esteu establint aquests primers dies no hi ha res que els separi....
Una abraçada molt i molt forta.
Cuideu-vos molt!